Khloe Kardashian u dilemi nakon što je dobila prsten za dar od bivšeg dečka Tristana Thompsona

Nakon noćnog izlaska u Connecticutu, Khloe Kardashian, je na jastuku u hotelu dočekala dijamantna ogrlica. “Hoću li prihvatiti ovakve stvari? Ne znam što da radim”, Khloe (35), upitala je prijateljice Maliku I Khadijah Haqqnakon što je primila skupocjeni nakit.

Razmišljala je treba li zadržati ogrlicu I hoće li to poslati krivu poruku Tristanu (28) s kim je prekinula na početku godine.

“U zadnje vrijeme Tristan mi govori da mu je žao I da me voli I cijeni, ali trenutno se mogu nositi samo sa zajedničkim odgajanjem. Zbilja vjerujem da Tristan želi više od toga, ali ja trenutno nisam za to”, rekla je Khloe.

Nedugo nakon toga Tristan joj je poklonio prsten za rođendan uz objašnjenje kako je to prsten obećanja. Khloe se povjerila prijateljici Maliki : “Ja ne želim biti s njim! Cijenim kako je dobar prema meni, on bi trebao biti dobar prema meni, tu nema ništa lose. Želim da imamo sretan I zdrav odnos u kojemu True može vidjeti oca I majku kako se grle kada se vide. Tristan se zbilja trudi na dnevnoj bazi pokazati koliko mu je žao bilo to s poklonom ili porukom. Cijenim to zato što znam da se trudi. Mislim da se polako krećemo u pravom smjeru prijateljstva kao I odlični roditelji.”

View this post on Instagram

♥ Good American ♥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Podsjetimo, Khloe I Tristan su prekinuli u Veljači ove godine nakon dvije godine veze kada ju je on prevario s Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Kylie Jenner.

error: Content is protected !!