Knjižnica više od posuđivaonice

Julijana Pavlović, ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ čestitala je polaznicima, te zahvalila Vladi Hercegovačko- neretvanske županije na potpori koju Narodna knjižnica HNŽ ima, ne samo oko ovog projekta, nego u svom radu općenito

 

MOSTAR – U prostorijama Narodne knjižnice Hercegovačko – neretvanske županije, uručivanjem potvrda o stručnom usavršavanju knjižničara, završen je seminar kojega je u tri ciklusa od 50 sati organizirala Narodna knjižnica HNŽ, objavljeno je na Facebook stranici Narodne knjižnice HNŽ.

Čestitke

Potvrde o uspješno završenom Seminaru uručio je Veselko Čerkez, predstojnik Ureda predsjednika Vlade Hercegovačko- neretvanske županije.

”Prenosim Vam pozdrave dr. sc. Nevenka Hercega, predsjednika Vlade HNŽ i koristim prigodu čestitati Vam na uspješno okončanom seminaru.

Želim istaknuti kako Vlada Hercegovačko- neretvanske županije razumije i podupire rad Narodne knjižnice i cijeni Vaša nastojanja da knjižnica bude mjesto gdje se možemo susretati sa širokim spektrom korisnih i zanimljivih sadržaja.

Vašim predanim radom učinili ste da knjižnica bude puno više od mjesta gdje se posuđuje knjiga, na čemu Vam iskreno čestitam.

Profesorima – predavačima na ovom prvom stručnom usavršavanju knjižničara i bibliotekara naše županije zahvaljujem, a svim polaznicima koji su uspješno okončali ovaj seminar, u osobno i u ime Vlade HNŽ, čestitam”, istaknuo je predstojnik Čerkez.

Potpora Vlade

Julijana Pavlović, ravnateljica Narodne knjižnice HNŽ čestitala je polaznicima, te zahvalila Vladi Hercegovačko- neretvanske županije na potpori koju Narodna knjižnica HNŽ ima, ne samo oko ovog projekta, nego u svom radu općenito.

error: Content is protected !!