Kod Banje Luke teško ozlijeđen košarkaš Ognjen Kuzmić

Četiri osobe zadobile su povrede u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros u mjestu Ramići, na magistralnom putu Banja Luka – Prijedor, potvrdila je Feni portparolka Policijske uprave Banja Luka Marija Markanović.

Nezvanično, u sudaru džipa marke “porše” i automobila “BMW” teže su povrijeđeni košarkaš Ognjen Kuzmić (1990) iz Doboja i Bogdan Ilić (1990.) iz Bijeljine, dok se lakše povrede zadobili Marko Miljatović (1987) i Dražen Janjanin (1989) oba iz Prijedora.

Košarkaš Crvene zvezde, rodom iz Doboja, Ognjen Kuzmić, kao i Ilić su bili u “poršeu” u momentu saobraćajne nesreće, oko 05.00 sati.

Košarakaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić danas je iz banjalučke bolnice, gdje je primljen nakon teške prometne nesreće, prebačen u Beograd. Transport su obavili članovi Helikopterskog servisa Republike Srpske.

U Univerzitetsko-klinčkom centru Banja Luka su potvrdili da je Ognjen Kuzmić zadobio povrede glave, obje vilice i pluća.

Policijski službenici Policijske stanice za bezbjednost saobraćaja Banja Luka su izvršili uviđaj, a o svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tuzilašta Banja Luka.

U toku je rad na utvrđivanju svih okolnosti saobraćajne nesreće i odgovornosti učesnika, istakla je Markanović.

error: Content is protected !!