Kudra: Igrali smo stalno najbolji nogomet, siguran sam da dižemo pehar u Livnu

Posljednja dva gostovanja Klisa i remiji uz identičnih 1:1 s Bjelopoljcem i Slogom su donijeli nova uzbuđenja u Drugoj ligi FBiH Jug, odnosno produžili neizvjesnost u ovom natjecanju.

Gubitak četiri boda su značila da se uvjerljiva prednost Klisa spram Posušja istopila na minus od samo jednog boda, a što tri kola prije kraja ipak donosi određenu neizvjesnost ovom natjecanju. Odluka će pasti kroz sljedeća dva vikenda jer se 24. kolo igra u nedjelju, 25. u srijedu, pa posljednje 2. lipnja.

Prethodno se činilo da je Klisu ostao samo rutinski posao do titule prvaka…

 – Imali smo dvije teške gostujuće utakmice, Bjelopoljac je bio neporažen do posljednjeg kola, a naš golman Jasmin Ramić dobio prestrogo isključenje na početku te utakmice. I s igračem manje smo stvarali šanse, ali nažalost nismo uspjeli dati pobjedonosni gol. S druge strane Sloga nam ne leži, igraju tvrdo, borbeni su, imaju par veoma dobrih igrača i osvojili smo samo bod, osvrt je iskusnog veznjaka Klisa Nedima Kudre.

 – Ipak i dalje imamo jedan bod prednosti i sve je u našim rukama, dodao je.

U sljedećem kolu su domaćini Rami, ali to je ekipa koja je pobijedila prošle sezone u Buturović Polju.

 – Rama je sigurno dobra ekipa, znamo sve njihove prednosti i mane, ali mislim da nemaju što tražiti u Buturović Polju. Imamo najbolju ekipu i dat ćemo i više od maksimuma na ove tri preostale utakmice, poručuje Kudra.

Osim Rame, Klisu preostaje još igrati s Braniteljom kući te s Troglavom u gostima.

 – Igrali smo najbolji nogomet u ovoj sezoni, svi živimo za naš klub, imamo najbolje navijače i upravu. Zato sam uvjeren da će u posljednjem kolu u Livnu naš kapetan Adi Makan podići pobjednički pehar, najavio je Nedim Kudra. Er.B.

Slišković: Bez opuštanja protiv Turbine

Posušaci su u sljedećem kolu domaćini Turbini što je svakako lakši zadatak nego ga ima Klis predstojećeg vikenda.

 – Protivnika moramo ozbiljno shvatiti i ne dozvoliti opuštanje. Samo tako možemo do bodova. Naš raspored je ukupno teži do kraja, jer nas tek očekuje gostovanje Slogi. Ako ništa drugo, prvenstvo je zanimljivije u završnici, rekao je trener Posušja Leo Slišković.

error: Content is protected !!