Kuduzović: Novi momci pokazali kvalitetu

Najiskusniji igrač u timu Veleža, Elmir Kuduzović, smatra kako Rođeni zasad, nakon tri provjere ove zime, imaju razloga biti optimistični.

– Radimo dobrim tempom i u dobrim uvjetima. Odigrali smo i tri utakmice, koje su, bez obzira na rezultat koji u ovom periodu nije najvažniji, pokazale dobre i neke loše stvari. U idućem periodu ostaje raditi na njima, kako bi što spremniji dočekali nastavak prvenstva. Dobra je stvar što nemamo previše problema sa ozljedama, tako da za sada sve protječe u najboljem redu, izjavio je Kuduzović, vraćajući se na remije sa Igmanom i Sarajevom te trijumf protiv Mladosti iz Doboj Kaknja.

Igrački kadar je, kaže, doživio neizbježne promjene.

– Ostali smo bez par igrača koji su s nama bili na početku sezone, ali takve se stvari događaju u nogometu. Došlo je par novih momaka koji su pokazali kvalitetu i nadam se da će ostati s nama, kako bismo imali što jaču konkurenciju unutar tima, dodao je.

Govoreći o cilju, nije isticao posebnu poziciju na tabeli ili nešto slično…

– Svaki igrač koji obuče Veležov dres i izađe na teren mora dati svoj maksimum kako bi se došlo do pobjede u svakoj utakmici. Naravno, nešto se pita i protivnika koji isto želi, ali na nama je da ‘izginemo’ na terenu. Drago mi je da sam dio ovog kluba. Velika je čast nositi crveni dres Veleža, ali i velika odgovornost. Iskreno se nadam da ćemo na proljeće svi dokazati da zaslužujemo biti ovdje, zaključio je. J. S.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!