Lady Gaga progovorila o prekidu romanse

Američka glazbenica, 33-godišnja Lady Gaga, napokon se odlučila oglasiti povodom svog ljubavnog statusa. Naime, nakon što su u srpnju ove godine, u medije procurile fotografije na kojima pjevačica strasno ljubi svog audio inženjera, 37-godišnjeg Dana Hortona, te time potaknuta šuškanja o novoj ljubavi u Gaginom životu, ako je suditi prema posljednjoj objavi pjevačice, ni ova romansa nije završila slavnom.

Naime, kratki predah od svakodnevnih nastupa u Las Vegasu, Lady Gaga je odlučila iskoristiti za žensko druženje te vikend provesti u slavlju djevojačke večeri bliske prijateljice. Među mnogobrojnim fotografijama s proslave, 33-godišnjakinja je podijelila i onu s budućom mladenkom gdje je odlučila ujedno i otkriti kako više nije u vezi. ‘Ona, koja će uskoro biti udana, i ja, slobodna djevojka’, kratko je poručila Gaga dajući do znanja da je romansa sa 37-godišnjim audio inženjerom bila kratkog vijeka.

Podsjećamo, na ovogodišnjoj dodjeli prestižne filmske nagrade Oscar, 33-godišnjakinja je privukla mnoštvo pažnje emotivnom izvedbom naslovne pjesme iz filma ‘Zvijezda je rođena’ u kojem glumi s Bradleyjem Cooperom. Nakon prisnog nastupa, mnogi su nagađali kako se između dvojca razvilo nešto više od prijateljstva, a svemu je dodatno pridonijela činjenica kako su oboje nedugo nakon nastupa, prekinuli veze s dotadašnjim partnerima. Međutim, unatoč nagađanjima, oboje su glasine poricali ističući kako su ‘samo prijatelji’.

error: Content is protected !!