Liječnici se bore za život žene, ozlijeđeno i dijete

Žena koja je teško ozlijeđena prilikom slijetanja s ceste i prevrtanja četverocikla na regionalnom putu Lukavica – Pale, u mjestu Drugi šumar na Trebeviću, zadržana je na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu, gdje joj se liječnici bore za život.

Prema informacijama iz MUP-a Sarajevske županije, do nesreće je došlo oko 16 sati u petak, kada je četverocikl, kojim je upravljala 39-godišnja A. S. A., državljanka Kraljevine Saudijske Arabije, sletio s ceste i prevrnuo se.

Tom prilikom teške ozljede opasne po život zadobila je A. A. M., sa privremenim boravkom na Ilidži. Ona je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena na Kliniku urgentne medicine KCUS-a, na ukazivanje liječničke pomoći. Žena je zadržana na daljem liječenju na Klinici za anesteziju i reanimaciju, na Odjeljenju intenzivne njege C-3.

Lakše ozljede zadobilo je šestogodišnje dijete iz Kuvajta, sa privremenim boravkom na Ilidži, koje se vozilo na četverociklu. Dijete je također prevezeno na KUM, odakle je nakon ukazivanja liječničke pomoći pušteno na kućno liječenje.

Očevid na mjestu događaja su, po naredbi tužitelja Tužiteljstva Sarajevske županije, obavili policajci Odjeljenja za prometne istrage i Odjeljenja za kriminalističku tehniku i forenziku MUP-a Sarajevske županije.

error: Content is protected !!