Ljubavnicima zbog ubojstva 24 godine

Zora Trninić je bila u ljubavnoj vezi s Miladinom Bosnićem kojem je dojavila da se njezin suprug Perica Trninić nalazi u šumi u sječi drva gdje ga je Bosnić ubio iz sačmarice

LIVNO – Vrhovni sud Federacije BiH potvrdio je presudu Županijskog suda u Livnu kojom je zbog ubojstva Miladin Bosnić osuđen na kaznu zatvora od 14 godina, a Zora Trninić na kaznu zatvora od 10 godina, doznaje se na Županijskom sudu.

Bosnić je osuđen za kazneno djelo ubojstva 40-godišnjeg Perice Trninića iz Drvara, na način da ga je 30. kolovoza 2015. godine u šumi kod mjesta Ataševac kod Drvara iz lovačke sačmarice upucao u glavu, nanijevši mu ozlijede od kojih je navedeni preminuo.

Supruga ubijenog, 39-godišnja Zora Trninić, je na dan ubojstva upoznala Miladina Bosnića, s kojim je bila u ljubavnoj vezi, da je njezin suprug otišao u sječu bukove šume na području Ataševca, kod Drvara. Nakon toga, Bosnić je uzeo lovačku pušku i automobilom se odvezao u pravcu Ataševca, gdje se nalazio Perica Trninić.

Podsjećamo, policija je krajem kolovoza 2015. godine dobila prijavu o nestanku Perice Trninića. Nakon pretrage terena njegovo je tijelo 30. kolovoza 2015. godine pronađeno u šumi, a očevidom je utvrđeno da je ubijen od strane tada nepoznate osobe.

Višednevna istraga, dovela je na kraju istražitelje do neočekivanog otkrića. Ispostavilo se da je Peričino ubojstvo isplanirala njegova supruga Zora koja je dojavila Bosniću gdje ga može pronaći i ubiti.

Bosnić je odmah nakon što mu je Zora dojavila lokaciju supruga, uzeo lovačku pušku te sjeo u svoj automobil Nissan i krenuo za Pericom. Dolaskom u blizinu šume Ataševac, Bosnić je zaustavio vozilo te potom pješice šunjajući se prišao Perici i pucao mu u glavu. Zorica je par dana nakon ubojstva prodala svih 250 ovaca koje je uzgajao njen suprug, a novac je navodno namjeravala podijeliti s partnerom Bosnićem.


 

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!