LJUBUŠKI DOČEKAO ZLATNE „DREAM TEAM BABE“: Raspametile žiri i publiku i otišle u polufinale (FOTO)

Nakon što su nedavno najavile svoje sudjelovanje u zabavnoj emisiji Nove TV – „Supertalent“, članice ženske pjevačke skupine „Dream team Babe“ iz Ljubuškog su, vjerujemo, opravdale očekivanja svih onih koji su s nestrpljenjem očekivali njihov nastup.

Ove vesele i raspjevane Ljubušanke dobile su zlatni gumb od Davora Bilmana, nekadašnjeg vladara plesnih podija, i tako osigurale plasman u polufinale emisije, koja je osvojila srca brojnih gledatelja. Pjevale su o Ljubuškom, Hercegovini, žiriju, svojoj turneji…, i po završetku nastupa, „okitile“ žiri vlastitim rukotvorinama.

Pohvale za nastup

„Četiri člana tu žirija, ekipa nam najmilija. Poslušajte, pogledajte, samo gumba ne stiskajte. Janko, Maja i Martina i Davore slatki stvore, sve vas puno babe vole!“ otpjevale su i raspametile žiri i publiku.

Posebno iznenađena njihovom izvedbom  bila je Maja Šuput, rekavši kako su „Dream team Babe“ iznimno  šarmantne i talentirane.

„Nema petka, subote i nedjelje da negdje ne nastupamo. Mi živimo kao da nam je 15 godina, sve same radimo, a nemamo ni menadžera“, kazale su u emisiji, iako bi, ističu, rado prihvatile i pomoć ako im netko ponudi.

Zahvaljujući nastupu, koji će se dugo pamtiti, Grad Ljubuški odlučio je „Dream team Babe“ prigodno dočekati i zahvaliti im, između ostalog,  na dobroj promociji Ljubuškog, Hercegovine, autohtonih napjeva…

Pjesma, ples, torta…

Na Trgu dr. Franje Tuđmana tako su se okupili ljubitelji izričaja zlatnih Ljubušanki, ali i oni nešto mlađi, koji su se tek upoznali s radom ove skupine. Pred sugrađanima su se pojavile u  pratnji motorista iz MK „Bigeste“, a potporu su im na bini dale i kolege iz Brotnja i Dretelja te pjevač Jozo Vučić.

„Na najljepši način ste predstavile svoj i naš Ljubuški i pokazale kako tradicijska kultura može biti zanimljiva i širem auditoriju“, kazao je prilikom svog obraćanja gradonačelnik Ljubuškog Nevenko Barbarić.

„Hvala Bogu i svim ljudima na pomoći koju su nam pružili. A da ja nisam dala ono srce Davoru, ne bi on ni glasovao za nas“, kazala je kroz smijeh, između ostalog, predvodnica tima Nada Lauc.

Osim uz pjesmu i ples, program je priveden kraju i uz kušanje torte, slatkog poklona lokalne slastičarnice „Golden Days“.

Piše: Antonela Marinović Musa

error: Content is protected !!