Lozančić se ogradio od politike HDZ-a: U čije ime i za čiji račun Dragane podržavaš Dodika?

Bivši predsjednik Federacije BiH i visoki dužnosnik HDZ-a BiH Niko Lozančić ogradio se od politike HDZ-a BiH navodeći da danas nitko normalan ne podržava Milorada Dodika u njegovom rušilačkom, destruktivnom i destabilizirajućem naletu na sve normalne odnose u BiH, a da ga podržavaju jedino HNS i Dragan Čović.

“U čije ime i za čiji račun Dragane?! Nama Hrvatima i u Federaciji BiH i u Republici Srpskoj on nije saveznik niti ga možemo podržavati i svrstavati se na njegovu stranu. Svako tko ga blago upozori na neprihvatljivost njegovih postupaka i djelovanja izložen je grubim uvredama i nipodaštavanjima s njegove strane”, napisao je bivši zastupnik HDZ-a BiH u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Niko Lozančić na svom Facebook profilu.


On je naveo da je banjalučki biskup Franjo Komarica, koji se još jedini od malobrojnih tamošnjih katolika usuđuje reći istinu o Dodikovoj “demokratskoj” vladavini, svaki puta izložen čitavoj salvi njegovih uvreda i nipodaštavanja.
“I umjesto da politički predstavnici Hrvata podrže biskupa i stanu u njegovu obranu, podržavaju Dodika. Što je previše, previše je! Ja ne podržavam takvo stajalište, a siguran sam da ga ne podržavaju ni ovdašnji Hrvati”, poručio je Lozančić.
Kako kaže, Hrvatima treba mir, razumijevanje i dobrosusjedski odnosi, zatim pozitivna politička klima koja neće otjerati iz ove zemlje i ono malo preostalih Hrvata.
“Dosta nam je politike ucjena i ucjenjivanja”, zaključio je Lozančić.

5 thoughts on “Lozančić se ogradio od politike HDZ-a: U čije ime i za čiji račun Dragane podržavaš Dodika?

 • veljača 20, 2020 at 5:09 pm
  Permalink

  Dobice azil u rusiji ili beogradu

  Reply
 • veljača 20, 2020 at 6:18 pm
  Permalink

  SFRJ je bila velika ugledna clanica UN,pa je rasturena silom protivpravno i sada oni koji su ucestvovali u agresiji na Jugoslaviju pricaju o pravu ustavu..
  BIH je stvorena silom protivustavno.
  Hitler-demokratija💀

  Reply
 • veljača 20, 2020 at 7:27 pm
  Permalink

  Dobit ce azil prije svega u HR, ali u nekoj kazneno popravnoj ustanovi radi ukradenih 600.000 kuna

  Reply
 • veljača 21, 2020 at 10:56 am
  Permalink

  Pa idu skupa dva idiota kada su protiv trece strane,a mislite da se vole,ha ha.

  Reply
 • veljača 22, 2020 at 6:32 am
  Permalink

  Ako misle dodo i Dragan ratovati opet mogu ali nek uzmu svoju djecu i rodbinu narod nije vise lud da gine za tuđe ideale.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!