Ariel Winter razbjesnila fanove: “Imaš 12 milijuna dolara, a žicaš lovu od nas”

Advertisements

Zvijezda “Moderne obitelji” Ariel Winter s fanovima je podijelila da je njen bratić Tino Tsutras završio u bolnici zbog bakterije Haemophilus Influenzae koja može uzrokovati brojne teške bolesti poput meningitisa, septikemije i upale pluća. Uz tu je objavu priložila i link na GoFundMe stranicu, na kojoj se pokušava skupiti 25.000 dolara za troškove liječenja njenog rođaka.

Objavila je i nekoliko fotografija s Tinom.

Dio njenih obožavatelja donirao je novac i poželio njenom bratiću oporavak, no mnogo je više onih koji su napisali da je sama trebala platiti liječenje svom bratiću, umjesto da to traži od svojih obožavatelja.


“Imaš 12 milijuna dolara, a žicaš novac od ljudi u minusu. Klasika. Ja sam siromašan, brinem o ženi s invaliditetom, punici s invaliditetom te posinku plaćam alimentaciju. Nemoj od mene tražiti novac”, poručio je jedan.

Na to je Ariel odgovorila da su takvi komentari “sranje” te da misle da znaju kako joj je. Dodala je da će njena obitelj napraviti sve što može kako bi pomogli bratiću, ali da su kritike koje je dobila “užasne”.

Neki joj napisali da si, sudeći po tome što se piše o njenoj zaradi u hit seriji, definitivno može priuštiti da pokrije sve troškove bolničkog liječenja, no ona je na to odgovorila da ono što se piše nije istina te da su takvi komentari potpuno “neosjetljivi”.

Dodala je da je šokirana brojem negativnih komentara koje je dobila, dodavši da je tražila samo “ljubav i podršku” za svoju obitelj.

Prije četiri mjeseca isto se dogodilo njenoj kolegici iz serije Sarah Hyland, koja je tražila donacije za obitelj poginulog bratića. Nakon toga glumica se povukla s društvenih mreža.

“Konačno ste uspjeli. Vaše užasne negativne i glupe riječi konačno su me slomile. Sretni? Neću biti online neko vrijeme”, poručila je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!