Danijela Martinović odlazi u samostan

Hrvatska pjevačica Danijela Martinović u intervjuu za Exkluziv progovorila je o dugo skrivanoj želji. ‘Želja mi je otići u jedan samostan i biti nekoliko dana u programu šutnje. Onda bih zapisivala i prenijela ljudima koji su sve benefiti šutnje’, otkrila je Danijela i priznala da nikada nije bila sretnija u životu.

‘Odbacila sam sve maske, one nisu bile lažne, ali su bile nametnute. Bila sam nesretna prije. Stalno sam shvaćala da sam nezadovoljna time tko sam. Znala sam da sam drugačija i da, bez obzira što drugi misle, imam potrebu izraziti se’, otkrila je 47-godišnja pjevačica.  

Danijelu je kolegica Doris Dragović uputila na vokalne vježbe kod profesora Baldija s kojim vježba glasnice, ali i psihu. ‘Vi se, radeći jednu stvar, oslobađate se potpuno nekog drugog utega i dolazite do novog sebe’, otkrila je Danijela.

Vrckava pjevačica se i u nedavnom Instagram postu dotakla teme otkrivanja prave sebe.  ‘Puno vremena mi je trebalo da se prihvatim u potpunosti. Bila sam okovana tuđim očekivanjima… Budi ovakva, nemoj tako, to se ne nosi, to ti nitko ne radi, što će ti to? Pa tako u nedogled. A onda sam donijela odluku da budem ja bez obzira na sve’, zaključila je Danijela.

error: Content is protected !!