Izgledajte zaljubljeni na fotografijama

Prelistavate li i vi vjenčanje fotografije razno raznih profila fotografa na facebook-u ili specijaliziranim portalima za vjenčanja?

Što ste poželjeli, fotografa koji će vam napraviti fotografije s emocijama ili obiteljske fotografije u kojima pozirate kao kraljevska obitelj? Bez obzira za koje se odlučite, savjetujemo da napravite barem nekoliko njih, koje možete imati u privatnoj kolekciji. Donosimo nekoliko najintimnijih poza za najromantičniju fotografiju.

Neka mladoženja prekriži ruke, stavljajući prste u šaku i nasloni ih lagano uz skriveni osmijeh. Mladenka na ovoj fotografiji može jednostavno stajati opruženih ruka ispred mladoženje i gledati ga s velikim osmijehom u oči. Fotografija će pričati o vašoj iskrenoj ljubavi i želji za zajedničkim da.

Zagrljaj

Zagrljaji su uvijek romantična priča za sebe. Naslonite se u mladoženjino naručje s blago nagnutom glavom prema dole. Mladoženja vas može poljubiti u zatiljak. Fotografija govori mnogo o vašem prethodnom prijateljstvu i povjerenju.

Zagrljaj može biti i prijateljski gdje s jedne strane mladoženja ima ruku preko mladenkine, a s druge strane obrnuto. Ova fotografija govori o zajedništvu i povjerenju. Obećavate jedno drugom da ćete uvijek biti ispred, ali i iznad jedno drugoga.

Suza

Zanimljiva fotografija bit će ako mladoženja prekrije oči, a mladenka mu ljubi ruke, grli ga s leđa ili mu nudi maramicu. Jednaku fotografiju možete napraviti i s obrnute strane.

Suze mogu biti zabilježene i kod vaših najbližih, primjerice roditelja ili kumova. Ako želite suze okrenuti na smijeh neka kamere zabilježe suze kod partnera, a druga strana se smije i namiguje. Fotografija je humoristična i također prenosi poruku o povjerenju. Na drugoj fotografiji koja može biti stavljena u isto kolaž možete supružnika romantično poljubiti.

Ljutnja

Možete se slobodno naljutiti i na vjenčanju, ali samo za potrebe fotografije. Neka supružnik stoji prekriženih ruku i pokazuje izrazom lica ljutnju, a vi ga možete poljubiti s leđa ili zagrliti. Fotografijom ćete pokazati da ste zajedno i u dobrim i lošim danima.

Iznenađenje

Mladoženja može sakriti nešto u šaci i pokušati izvesti da želi to pokazati mladenki. Ona ga može s velikim osmjehom gledati, krenuti prema njemu ili ga uhvatiti za ruke.

Mladoženja može držati buket prekriženih ruku iza leđa, a mladenka krenuti prema mladoženji u zagrljaj. Može i mladenka iznenaditi mladoženju. Njemu bitnu stvar u životu može držati u ispruženoj ruci, a mladoženja može krenuti ženi u zagrljaj. Mladenka taj poklon može držati u ruci, a mladoženja je može poljubiti u obraz ili zagrliti. Pokazat ćete fotografijom da uvijek mislite jedno na drugo i u vama najsretnijim trenutcima u životu.

Ruke

Ruke i dodiri pokazuju zajedništvo jedno na drugim. Neka mladenka stavi ruke na ramena i lagano se prisloni mladoženji na leđa. Mladoženja može nagnuti svoju glavu na njezinu.

Možete se držati za ruke, a fotograf vas može snimiti izdaleka, pazeći da panoramu. Svakako da će lijepo izgledati fotografije u kojoj se držite za ruke i šećete ili se držite samo za mali prst o prst i gledate jedno u drugo.

Mladenka može kažiprstom pritisnuti mladoženju u prsa i poljubiti ga. Ovom fotografijom pokazat će da je mladoženja samo njezin i ničiji drugi.

www.bh-vjencanje.com

error: Content is protected !!