Justin Bieber se razvodi?

Advertisements

Kako prenosi Mirror, kanadski pjevač Justin Bieber uskoro bi mogao doživjeti krah svog šestomjesečnog braka. Naime, nakon što su se zaručili u srpnju prošle godine, a u studenom razmijenili zavjete, 25-godišnji pjevač i 22-godišnja manekenka Hailey Rhode Baldwin uskoro bi mogli potpisati papire za razvod braka. 

Izvor za Heat magazin otkrio je kako se manekenka savjetuje s odvjetnicima za razvod, a razlog je sve nepodnošljivije ponašanje mladog pjevača.  ‘Hailey je cijelo vrijeme podržavala Justina, međutim, pjevač se u posljednje vrijeme u potpunosti maknuo od nje te inzistira kako mu treba prostor’, rekao je izvor. ‘Ona ne razumije zašto ne mogu samo uživati u zajedničkom životu te se osjeća kao da joj ponestaje opcija zbog čega se i obratila odvjetnicima. Hailey mu ne želi uručiti papire za razvod sada kada Justin prolazi kroz teško razdoblje, ali se mora pobrinuti i za sebe’, ispričao je izvor. 

Podsjećamo, pjevač je prije nekoliko dana zabrinuo obožavatelje šokantnim vapajem u pomoć. ‘Samo vas želim obavijestiti o svemu što se trenutno događa, nadajući se da će se još netko pronaći u mojim riječima. Borim se i mučim. Osjećam se nepovezano sa svijetom i jako čudno. Uvijek se oporavim pa se ni sada ne brinem. Samo sam vam se želio javiti i zamoliti vas da se molite za mene. Bog mi daje nadu i vaše mi molitve zaista pomažu. Hvala vam’, napisao je Bieber na svom Instagram profilu. 

error: Content is protected !!