Karleuša opet krši zakon

Advertisements

Srpska pjevačica Jelena Karleuša vratila se svakodnevnim poslovnim obavezama nakon što je nedavno obilježila 40 dana od smrti majke, radijske voditeljice Divne Karleuše. Iako je još uvijek u velikom bolu, pjevačicu se sve češće može vidjeti u javnosti, a kako prenosi Kurir, Jelena zbog mnoštva obaveza, najviše vremena provodi u automobilu. Upravo su ju fotografi spomenutnog portala uhvatili u takvom trenutku, a ono što je privuklo najviše pažnje je Jelenino kršenje prometnih pravila. 

Na fotografijama koje je objavio srpski portal, 40-godišnja pjevačica je parkirala svoj luksuzni automobil preko nogostupa čime je onemogućila prolaz pješacima. Međutim, njezino nepropisno parkiranje nije primijetila služba ‘Parking servisa’ te joj ovaj put nije naplatila kaznu za kršenje prometnih pravila.

Osim što gotovo svakodnevno posjećuje majčin grob, pjevačica je okupirana i kćerkama Atinom i Nikom, te sređivanjem nove luksuzne vile na Dedinju koju joj je suprug Duško Tošić kupio prošle godine. Ono što je za Jelenu svakako upečatljivo je činjenica kako kada izlazi iz kuće, mimo poslovnih obaveza kao što su snimanje emisije  ‘Zvezde Granda’, očito ne mari previše ni za odijevanje pa ju se tako u posljednje vrijeme sve češće može vidjeti u crnim odjevnim kombinacijama koje uključuju ravnu obuću i duge kapute.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!