Kontroverzni glumac: ‘Prestao sam piti tigrovu krv’

Advertisements

Holivudski glumac i kralj skandala, 53-godišnji Charlie Sheen, nedavno je proslavio značajnu obljetnicu. Naime, kako pišu strani mediji, nakon burnih godina koje su obilježili brojni skandali, sukobi, ljubavne afere i život u paklu droge i alkohola, Sheen se pohvalio kako je protekla godine bila jedna od najboljih u njegovom životu. Razlog tome leži u činjenici kako glumac više ne konzumira opijate niti pije alkohol, a otkrio je i poprilično bizarne detalje svog burnog života. 

‘Ni danas nisam siguran kako sam uspio stvoriti ovoliki kaos u svom životu. Mislim da su me obuzeli izvanzemaljci ili je neko demonsko biće ušlo u moje tijelo’, ispričao je glumac aludirajući na razdoblje koje je iza njega. Također, Sheen je priznao kako je u jednom trenutku svoj život doveo u veliku opasnost upuštajući se u svijet narkotika i bizarnih rituala poput ispijanja velikih količina tigrove krvi koju, kako tvrdi, više ne konzumira. 

Prijelomni trenutak za glumca je bio kada je shvatio da svojim ponašanjem ugrožava život vlastite djece. ‘Nisam mogao svoju kćerku odvesti na unaprijed dogovoreni događaj. Više ne pijem niti vozim u isto vrijeme. U jednom trenutku sam pomislio: ‘Hej, više nisam sposoban voditi računa o svojoj djeci’. Sljedećeg jutra sam se probudio i rekao sebi: ‘Danas je taj dan, dosta je bilo’, priznao je Sheen.

Podsjećamo, tijekom 2015. godine, Sheen je otkrio bolno saznanje da je pozitivan na virus HIV, a ovu informaciju prvo je podijelio sa svojom obitelji od koje je dobio veliku podršku. ‘Prvo sam saopćio djeci, kako bi vijest čuli od mene prije nego je vide na televiziji, nakon čega sam dobio veliku podršku ostatka obitelji. Moja najstarija kćerka Cassandra je ovu vijest najteže podnijela, ali sam je razuvjerio činjenicom da postoji medicinski tretman koji će njenom ocu olakšati ovo teško stanje’, ispričao je medijima Sheen nedugo nakon što je ova informacija došla do njegovih obožavatelja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!