Melania ljuta na Vogue jer neće biti na naslovnici: Pristrani ste

Jedna od najutjecajnijih žena svijeta mode i urednica američkog izdanja magazina Vogue, Anna Wintour (69), za CNN je u razgovoru ‘u rukavicama’ dala naslutiti kako se Melania Trump (48) neće više nikad pojaviti na naslovnici časopisa jer je Vogue naklonjen demokratskoj struji, dok je Melania supruga republikanca Donalda Trumpa (72). 

Iako Wintour nije eksplicitno govorila o tome, mnogi su gledatelji njezin nastup shvatili kao potvrdu već postojećih sumnji da su prvoj dami vrata Voguea zatvorena, a čini se da je i Melania shvatila poruku jednako. 

Nakon spornog intervjua, iz ureda prve dame poslali su priopćenje u kojem se gđa Trump otvoreno obračunava s magazinom i njegovim vodstvom. 

Naslovnica modnog magazina Vogue nije nešto što može definirati gđu Trump. Ona se na spomenutoj naslovnici pronašla i puno prije nego li je počela obnašati funkcije prve dame. Njezina uloga prve dame Sjedinjenih Američkih Država i sve što čini mnogo je važnije od tamo neke fotografije, ali ovo dodatno pokazuje koliko je industrija modnih časopisa pristrana, a Anna Wintour nesigurna i uskogrudna – stoji u priopćenju. 

Melania Trump se na naslovnici Voguea pojavila prije vjenčanja s Donaldom Trumpom, još 2005. godine, a njezino pokazivanje vjenčanice prije samog vjenčanja tada su mnogi prozvali vrhuncem neukusa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!