Otkrivena tajna Ronaldovog uspjeha: Ovaj Georginin predmet mu donosi sreću

Nogometaš Cristiano Ronaldo bilježi velike uspjehe na nogometnim terenima širom Europe, a sa nedavna tri pogotka pomogao je svom Juventusu da se plasira u nastavak završne faze nogometne Lige Prvaka. Ipak, mnogi njegov veliki uspjeh dovode u vezu sa njegovom djevojkom, manekenkom Georginom Rodriguez koja svog partnera prati na svim velikim događajima. Tako je bilo i prije dva dana kada je Ronaldo u Torinu pružio još jednu sjajnu partiju.

Ono što su mnogi primjetili kada je riješ o Georgini jeste jedan detalj za koji mnogi misle da je svojevrsna Ronaldova amajlija koja mu donosi sreću ma gdje god da krene. Naime, Georgina je kao nebrojeno puta do sada, nosila kristalne naušnice koje joj je poklonio njen partner, a koje su se pokazale veoma sretnim po njega.

Upravo je iste dijamantne naušnice Georgina nosila i tokom dodjele “Globe Soccer Awards” početkom godine u Dubaiju kada je Ronaldo osvojio ovu veoma prestižnu nagradu. Sada već tadicionalne naušnice, viđene su na njenim ušima tokom venecijanskog filmskog festivala protekle godine, a mjesecima unazad, Georgina se također pohvalila sličnim naušnicama koje je dobila kao Cristianov rođendanski poklon.

error: Content is protected !!