Pronašla srodnu dušu: Manekenska legenda spremna za drugi brak

Advertisements

Britanska modna ikona koja iza sebe ima brak s rockerom Jamiejem Hinceom, navodno planira tradicionalno vjenčanje idućeg ljeta, a odabranik je 32-godišnji Nikolai Von Bismarck.

Par je skupa od 2015. godine. ‘Sjajno se slažu i sve ozbiljnije razgovaraju o vjenčanju. Nikolai je prijateljima otkrio kako razmišlja o tradicionalnoj ceremoniji i vjenčanju u crkvi. On je tradicionalan dečko i jako je zaljubljen u Kate. Želio bi da se vjenčaju idućeg ljeta. Oboje sad vode vrlo zdrav način života bez alkohola i tulumarenja’, otkrio je jedan izvor.

Nikolaijevi roditelji bili su skeptični oko njegove veze s Kate, ali se nekad problematična manekenka jako promijenila i sad se drži podalje od alkohola i droga.

‘Mislili su da je ona nepopravljiva partijanerica no sad je potpuno nova osoba i vodi sasvim drukčiji način života. Sprijateljila se i s Nikolaijevom majkom Debi. Sad kad se ostavila alkohola i tulumarenja, potpuno je nova osoba. Već 18 mjeseci ne prije’, ispričao je isti izvor.

Inače, Moss iz veze s Jeffersonom Hackom ima 16-godišnju kćer Lilu Grace koja je također krenula u modne vode: krajem prošle godine postala je zaštitno lice nove beauty linije s potpisom slavnog američkog dizajnera Marca Jacobsa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!