S tatom Kličko na moru

Razvod 42-godišnjeg umirovljenog slavnog boksača Vladimira Klička i 13 godina mlađe glumice Hayden Panettiere ima bolne posljedice za par, ali i njihovu četverogodišnju kći.

Kolovoz prošle godine bio je mjesec u kojem su svjetski mediji naveliko pisalo o potpuno neočekivanom razvodu Hayden Panettiere i Vladimira Klička. Kako piše Us Weekly, njihova četverogodišnja kći Kaya s boksačem živi u njegovoj rodnoj Ukrajini, a 29-godišnja glumica kćer posjećuje samo povremeno. ‘Dolazi i odlazi i doista ne provodi mnogo vremena s djevojčicom. No, zna da trenutačno nije najbolje vrijeme da kći bude s njom. To je tužna situacija’, doznaje magazin.

Za glumicu je to bolno, srce joj je slomljeno i problem je s kojim se treba znati nositi. Oboje smatraju da moraju nešto promijeniti kako bi uspješno prevladali ovu neodrživu situaciju. ‘Čak ni blagdane nisu proveli zajedno. I to ju je silno uznemirilo, no traži rješenje. Scenarij je više nego kompleksan’, donosi magazin. Vijest je to koja obilazi svijet mjesec dana nakon što je Hayden, koja je sada u novoj vezi, s Brianom Hickersonom, za medije tvrdila da su ona i bivši partner ostali dobri prijatelji i da zajedno brinu za dijete. ‘To nije situacija u kojoj se često nađeš, sve nam je to novo. No mislim da nam ide jako dobro. Isprobavamo razna rješenja, imamo svojih pokušaja i promašaja kao roditelji, ta svi mi griješimo’, govorila je. Kličko i Kaya prošli su tjedan bili sami na Barbadosu, piše Gloria.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!