Samantha Fox prodaje vlastite grudnjake koje je ranije nosila

Advertisements

Samantha Fox (53) osamdesetih je bila jedna od najpoželjnijih poznatih dama na svijetu, a još sa 16 godina, kada je tek započinjala karijeru, bilo je jasno da će postati zvijezda. Počela je kao model, da bi 1986. godine ušla u svijet pop glazbe. 

Čitatelji britanskog tabloida 2006. godine su je proglasili ‘najboljom djevojkom s duplerice svih vremena’. Samantha Fox za Playboy se slikala 1996., a ne skriva da bi i danas opet vrlo rado učinila isto. Ona zapravo želi dokazati ženama da u starenju nema apsolutno ništa loše.

Upravo iz tih slavnih dana datiraju i neki odjevni predmeti koje Fox trenutačno prodaje online na svojoj web stranici. Tako zainteresirani kupci mogu postati vlasnici grudnjaka, korzeta, trikoa i dizajnerskih haljina koje je nosila upravo Samantha, ali ni to nije sve.  – Komadi odjeće dolaze sa Samanthinim potpisom te fotografijom koja potvrđuje autentičnost artikala – stoji u opisu proizvoda.  

Grudnjaci se mogu naći po cijenama od 800 kn, dok su komadi poput bikinija kojeg je Fox nosila u džungli za vrijeme snimanja showa ‘I’m a Celebrity’ već prodan za gotovo 2000 kn. Samantha prodaje i mnoge odjevne predmete koje je nosila u Celebrity Big Brotheru te TV emisijama Good Morning Britain i Loose Women. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!