Slavna pjevačica albanskih korijena otvorila dušu i progovorila o životnoj borbi

Advertisements

Svoj profil na društvenim mrežama Bebe Rexha, slavna pjevačica albanskih korijena, odlučila je ‘iskoristiti’ kako bi progovorila o onome o čemu se šuti – o psihičkim bolestima, posebice jednoj, od koje i sama boluje. Naime, Bebe Rexhi dijagnosticiran je bipolarni poremećaj, a svojim se obožavateljima zahvalila na nevjerojatnoj potpori koju joj pružaju.

29-godišnja pjevačica napisala je na Twitterukako se više ne srami toga što ima bipolarni poremećaj, a potom je najavila i novi album rekavši kako joj je taj najdraži jer više ništa ne krije od javnosti.

Dugo vremena nisam shvaćala zašto se osjećam toliko loše. Zašto sam tonula toliko duboko da nisam željela izaći iz kuće niti biti okružena dragim ljudima, ali i zašto su nakon svih tih padova dolazili ‘usponi’ zbog kojih nisam mogla spavati niti raditi glazbu. Sada znam u čemu je razlog’, napisala je Bebe Rexha na svom Twitter profilu i dodala:

Bolujem od bipolarnog poremećaja i nije me sram priznati.’ Kako je dodala, pjevačica ne želi da ju javnost sažaljeva i jedino što od svih traži je da je prihvate takvu kakva ona je.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!