ZAŠTO ŽENE „PADAJU“ NA OŽENJENE MUŠKARCE: Ovo su ključni razlozi

Jeste li se ikada zaljubile u nekog zauzetog? Stručnjaci tvrde da oženjeni muškarci imaju “ono nešto” što ih često čini privlačnijima od slobodnih. Naravno, tu se ne radi samo o fizičkom izgledu već i o nekim specifičnim osobinama zbog kojih žene, iako znaju da je to krivo, često padaju na muškarce koji su već u braku s nekom drugom, a evo i što je najčešće presudno:

Spremni su za ozbiljnu vezu
Slobodnim ženama koje su u potrazi za ozbiljnom vezom, a ne neozbiljne muškarce za jednu noć, oženjeni muškarci čine se privlačnijima upravo zbog činjenica da su se bili spremni vezati za jednu ženu do kraja života.

Image result for zasto zene padaju na ozenjene muskarce


Prihvaćaju odgovornost
Iako brak ne podrazumijeva nužno i odgovornost, statistika je na strani muškaraca koji su izrekli “sudbonosno da”. Brojna istraživanja potvrdila su da je većina oženjenih muškaraca zaposleno i jako odgovorno kada je u pitanju obitelj. Iako to nije uvijek slučaj, ova osobina ženama je jako pozitivna i privlačna.

Image result for zasto zene padaju na ozenjene muskarce

Ne boje se pokazati osjećaje
Nije lako pronaći muškarca koji će biti toliko iskren i otvoren s vama da mu neće biti problem pokazati svoje prave osjećaje. No žene često imaju dojam da ljudi u braku jedno pred drugim ne skrivaju ništa pa ni svoje emocije pa ih oženjeni muškarci posebno privlače.


error: Content is protected !!