Majka petero djece pred njima imala seksualne odnose

Policajci Policijske uprave Doboj priveli su 35-godišnju J. G. sa područja općine Teslić, zbog sumnje da je počinila kazneno djelo zapuštanje i zlostavljanje djeteta.

Kako Faktor saznaje, radi se o majci petero maloljetne djece, koju je ona zapuštala, te, između ostalog, nije vodila računa o njihovoj higijeni i slično. Od onih bolje upućenih u slučaj, moglo se čuti kako je majka u kuću, u kojoj je živjela sa djecom, redovno dovodila muškarce sa kojima je imala seksualne odnose, čemu su i djeca prisustvovala. Navodno je čak svojim maloljetnim kćerkama dozvoljavala da u kuću dovode momke i neprimjereno se ponašaju.

Policija je, kako je priopćeno iz PU Doboj, pretresla kuću i pomoćne objekte koje za stanovanje koristi J. S., te su tom prilikom pronađeni predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postuku. Pretresi su obavljeni na osnovu naredbe teslićkog Općinskog suda.

– Nakon završene kriminalističke obrade, J. G. će uz izvještaj o počinjenom kaznenom djelu biti predana u nadležnost Okružnog javnog tužiteljstva Doboj, kazali su iz PU Doboj.

O svemu je obaviješten i Centar za socijalni rad.

FOTO: Ilustracija

error: Content is protected !!