Manekenka i glumica se zaručile

Britanski model Cara Delevingne i njena djevojka, glumica Ashley Benson ne kriju da su zaljubljene, a sad se šuška kako su se navodno zaručile nakon godinu dana veze. Naime, 26-godišnja manekenka i 29-godišnja glumica viđene su na ulicama Saint-Tropeza na jugu Francuske, a svi su primijetili identično prstenje na njihovim rukama kakvo prije nikad nisu nosile. Nije trebalo proći mnogo vremena da na društvenim mrežama počnu nagađanja o tome kako su se djevojke zaručile tijekom izleta u Francusku.

Većina komentara dolazi od ženskih korisnica društvenih mreža, koje su većinom oduševljene njihovom ljubavi. ‘Cara Delevingne i Ashley Benson stvarno su se zaručile, srce će mi stati’, ‘Ashley i Cara su zaručene, ponovno smo pobijedili’, ‘rasplakat ću se’, ‘nisam imala pojma da Ashley Benson voli žene, a sada je zaručena za Caru Delevingne’, samo su neki od komentara njihovih uzbuđenih pratitelja. Podsjetimo, o njihovoj se vezi prvi put počelo pričati u svibnju prošle godine, a one su je potvrdile prije nekoliko tjedana. Par se, kao ni njihovi glasnogovornici, zasad nije izjasnio o glasinama o zarukama koje kruže.

Djevojke su fotografi prije par mjeseci ulovili kako kupuju veliko seksualno pomagalo i u rukama ga nose do kuće, a pritom ih nimalo nije smetalo što ih fotografiraju. Upoznale su se na snimanju punk rock drame ‘Njezin Miris’, a prvi put su viđene kako se ljube u londonskoj zrakoplovnoj luci Heathrow u kolovozu prošle godine. Otad se nisu puno pojavljivale skupa u javnosti, izuzev što su objavile nekoliko zajedničkih zagonetnih objava na društvenim mrežama.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!