MARAMICE ZA BEBE SU BLAGOSLOV U OVIH 11 SITUACIJA: Brisanje guze je sporedno, iskoristite ih u kućanstvu

Vlažne maramice za bebe pojavile su se još 1950-ih, stoga ne čudi što su od tada ljudi smislili nove načine za njihovu uporabu, osim one primarne. Kada vidite ovaj popis, shvatit ćete da vam najobičnije baby maramice u nekim situacijama mogu spasiti život.

Pokrivalo za utičnice

U kući s malom djecom vrlo je važno da rizik od opasnosti svedete na minimum, a to podrazumijeva i pokrivanje otvorenih utičnica, koje su često postavljene prilično nisko na zidovima. U ovom slučaju poslužit će poklopac od baby maramica, koji jednostavno pričvrstite na okvir utičnice.

Ukroćivanje kose

Nekim ženama ni tona regeneratora ne može pomoći da izbjegnu podizanje onih tvrdoglavih čuperaka. Maramice za bebe dokazale su se u ovoj primjeni. Samo prođite njome po kosi i neposlušne vlasi trebale bi se ukrotiti. Učinak ne traje dugo, ali tko vam brani da ponavljate postupak?!

Kutije za pohranu

Umjesto da bacate kutije od vlažnih maramica, zašto ih ne biste pretvorili ukutije za držanje sitnica. Kada ih skupite mnogo, razvrstajte stvari prema namjeni i tako naznačite na svakoj kutiji. Više nećete gubiti stvarčice po kući.

Brisanje podova

Ako ste potrošili maramice za čišćenje parketa, slobodno se poslužite onima za bebe. Omotajte vlažnu maramicu oko brisača za pod i dajte svojim podovima novu svježinu.

Super igračka za djecu

Od plastičnih poklopaca na vlažnim maramicama možete napraviti fora ploču koja će zabaviti klince. Pokopce zalijepite na čvrstu podlogu i ispod svakog sakrijte nešto drugo. Neka vaši mališani na zabavan način upoznaju svijet oko sebe.

Skidanje mrlja s namještaja

Drvo se lako oštećuje, a sitne kućanske nezgode nisu rijetkost. Ako ste slučajno pošpricali stol sprejom za kosu, mrlju ćete lako ukloniti najobičnijom dječjom maramicom. Isto vrijedi i za ostale mrlje.

Poliranje kožnate obuće

Ne biste vjerovali kako vlažne maramice vraćaju sjaj kožnatim cipelama. Ako vam je ponestalo kreme za obuću, ne razmišljajte dvaput što bi moglo poslužiti kao alternativa.

Vlaženje kuverti

Ako trebate poslati hrpu pisama (npr. pozivnice na vjenčanje), nemojte svaku kuvertu vlažiti jezikom jer se od veće količine možete otrovati. Jednostavno prijeđite baby maramicom preko ljepljive trake na kuverti i dobit ćete isti učinak.

Brisanje sprava za vježbanje

Ako ste član teretane u kojoj je velika cirkulacija ljudi, zasigurno vam se gadi pomisao na to da ćete sjesti na spravu na kojoj se prije vas znojila čitava horda ljudi. Prebrišite opremu vlažnom maramicom jer većina vrsta u sebi ima antibakterijska svojstva.

error: Content is protected !!