Medvedev stigao u Beograd

Premijer Rusije Dmitrij Medvedev doputovao je u službeni posjet Beogradu tijekom kojeg će prisustvovati obilježavanju 75. godišnjice oslobođenja Beograda.

Medvedeva je na aerodromu “Nikola Tesla” dočekala srbijanska premijerka Ana Brnabić.

Očekuje se da će ruski premijer u razgovorima sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem i premijerkom Brnabić potvrditi snažno povijesno prijateljstvo dva naroda, javljaju ‘Novosti’.

 Medvedev dolazi u Beograd u okolnostima kada se očekuje nastavak dijaloga Beograda i Prištine, pojačavaju pritisci na Srbiju, a američka diplomacija ubrzava donošenje konačnog rješenja, pa se očekuje da će o svemu tome biti riječi u razgovoru s Vučićem.

Srbijanski predsjednik će Medvedevu biti domaćin, najprije, na Vojnom aerodromu “Pukovnik-pilot Milenko Pavlović” u Batajnici, gdje će prisustvovati prikazu sposobnosti Vojske Srbije povodom Dana oslobođenja Beograda “Sloboda 2019”.

Popodne će u Palati Srbija Vučić i ruski premijer razgovarati “tet-a-tet”, i tom prilikom vjerojatno razmijeniti stavove o najaktualnijem pitanjima međusobne suradnje u kojoj značajno mjesto imaju i otvorena politička pitanja u regiji.

Ruski premijer bit će gost i posebne sjednice Parlamenta na kojoj će se obratiti zastupnicima, a od 20 sati sa svojim domaćinom prisustvovat će svečanoj akademiji povodom 75. godišnjice oslobođenja Beograda u Drugom svjetskom ratu.

4 thoughts on “Medvedev stigao u Beograd

 • listopad 19, 2019 at 1:43 pm
  Permalink

  Rusija je simbol slobode za cijeli svijet i sve narode i zemlje koje su antifasisticke po tradiciji.

  Reply
 • listopad 19, 2019 at 2:30 pm
  Permalink

  Ti opet poco da bubas eto ti policije opet na vrata

  Reply
 • listopad 19, 2019 at 2:40 pm
  Permalink

  Kad ih Bog dade gde medzede ove Ruske Srpske Bosanske sastavi zajedno .

  Reply
 • listopad 19, 2019 at 6:44 pm
  Permalink

  FASISTIMA su Rusi bili smetnja pa i danas zato potomci nekadasnjih jedinica sila osovine iz regiona i danas bjesne kao i njihovi preci 1941g. Koji su docekali Hitlerove SS jedinice cvijecem.

  Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!