Meghan Markle i princ Harry pohvalili se slavljenjem Halloweena

Ulaskom Meghan Marke u kraljevsku obitelj mnoge su se stvari promijenile. Slavna Amerikanka tako je sigurno uživala u obilježavanju Noći vještica, a time se par pohvalio i na Innstagramu.

Proslavili su Halloween fotografijom s njihove turneje po Novom Zelandu prošle jeseni kad su posjetili organizaciju koja potiče mlade ljude da se bave kreativnim industrijama. Na fotografiji par stoji okružen maskiranim likovima.

Siguran i zabavan Halloween od naše obitelji (i naše male bundevice) vašima!“, napisali su uz fotku, referirajući se i na sina Archieja. Međutim, odmah su se našli oni koji su Meghan optužili za širenje američkog običaja.

“Tvoja žena nema poštovanja za kraljevsku tradiciju, ne nastavljaj destruktivni put. Odustanite od svojih titula i onda možete nastaviti živjeti privatno i uživati s obitelji”,

“Mislio sam da je Halloween samo grozna američka tradicija”, dodao je još jedan korisnik, a netko je zaključio: “Kad se preselite u SAD moći ćete slaviti ovakve stvari.”glasio je jedan komentar.

error: Content is protected !!