Meghan Markle je najjača i najdraža osoba koju poznajem

Serena Williams otkrila je da je Meghan Markle u rujnu otputovala u New York sa svojim tada četveromjesečnim sinom Archiejem Harrisonom kako bi gledala njezin meč na US Openu.

Vojvotkinja od Sussexa uputila se na prvo samostalno prekooceansko putovanje sa svojim sinom kako bi podržala Serenu koja u finalu turnira igrala protiv kanadske zvijezde Biance Andreescu.

“To vam pokazuje koliko je ona sjajna osoba i to je samo jedna od mnogo stvari koje je napravila za mene”, rekla je tenisačica.

Serena je u odličnim odnosima s Meghan otkad su se upoznale na Super Bowlu 2010. godine.

U intervjuu za Hollywood Access tenisačica je rekla da vojvotkinju smatra najjačom i najdražom osobom koju poznaje. 

“Mislim da je zaista cool imati takvu prijateljicu koja radi nevjerojatne stvari, a u isto vrijeme suočava se s istim pritiscima u javnosti kao i ja”, objasnila je Serena.

Williams zna što znači biti pod budnim okom javnosti, ali ističe da ne može ni zamisliti razinu medijskog pritiska s kojim se svakodnevno susreće njena prijateljica.

Mislim da je ona najjača osoba koju poznajem, najdraža, najbolja”, rekla je Serena i dodala da je Meghan uvijek tu za nju.

“Zovem je u bilo koje doba dana i noći. Za mene je tu i kada plačem i kada se smijem. Nije važno kroz što prolazi, ona odvoji vrijeme za mene i to je nevjerojatno”, otkrila je tenisačica.

error: Content is protected !!