‘Meghan Markle ne zna se ponašati’

Biografkinja kraljevske obitelji Lady Colin Campbell uputila je oštre kritike Meghan Markle gostujući u emisiji ‘Dobro jutro Britanijo’ izjavivši: ‘Meghan mora uzeti novu ulogu, ne može brzati svoj put do vrha, sada je kraljevna’, naglasila je. 

69-godišnjakinja Lady Colin, smatra da Meghan mora znati razliku između celebrityja i članice kraljevske obitelji pa je tako izrazila bojazan: ‘ Bojim se za budućnost vojvotkinje Markle’, izjavila je. Lady Colin Campbell upozorila je Meghan da je ne može ‘brzati prema vrhu’ kao što je to činila kada je bila glumica. Naglasila je kako 38-godišnja vojvotkinja Meghan mora razumjeti stvari koje očito još ne razumije te se ponašati kao slavna osoba koja pripada kraljevskoj obitelji: ‘Mislim da postoji velika razlika u tome kako postati slavna osoba koja je strelovito postala slavna i svoj put gradila od dna do vrha i ove uloge sada’, analizirala je spisateljica.

Na pitanje voditelja emisije ‘Dobro jutro Britanijo’ Kate Garraway i Bena Shepharda kako bi trebala promijeniti svoje ponašanje, odgovorila je: ‘Ona je glumica, treba smisliti novu ulogu!’

Podsjetimo, prekjučer je vojvotkinja Meghan Markle proslavila svoj 38. rođendan s mužem princem Harryjem na zajedničkoj Instagram stranici objavio je iskrenu poruku: ‘Sretan rođendan mojoj nevjerojatnoj supruzi. Hvala što si se pridružila u ovoj avanturi! – Volim te, H’, objavio je na Instagramu princ.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!