Meghan Markle prozvana lažljivicom koja pokušava zaraditi na kraljevskoj obitelji

Biograf princa Charlesa, Tom Bower, nazvao je Meghan Markle ‘lažljivicom’ i ujedno je optužio da pokušava ‘komercijalizirati kraljevsku obitelj’ bez da i je uopće promislila kako će sve to utjecati na kraljicu. Nedavnu izjavu nje i princa Harryja prozvao je ‘prijetnjom’ s kojom se riskiralo uništiti 93-godišnju vladaricu ‘te prekrasne zemlje’.

Tom Bower nije nimalo štedio Meghan Markle nakon posljednjeg javnog istupa kojeg su ona i princ Harry imali na svojoj službenoj Internet stranici, a na kojoj su jasno dali do znanja kraljici Elizabeti II da, iako im je oduzela pravo na korištenje riječi ‘kraljevski’, ona zapravo na to nema nikakvo pravo jer nije vlasnica toga, piše tportal.

Kako je rekao kraljevski biograf, izvan kraljevske obitelji Meghan Markle nema apsolutno nikakav status, dodavši uz to: ‘Ta Meghanina izjava bila je čisti izljev bijesa – što Meghan želi, Meghan dobije. To je bilo doista ružno prema kraljici. Ono što je najgore je što se ona udala u kraljevsku obitelj ne tako davno, a sada je odlučila otići i to pod vlastitim uvjetima. Najvažnije za ovu zemlju je da zaštiti reputaciju kraljevske obitelji’.

Razlog zašto se toliko obrušio na Meghan Markle upravo je ta proširena izjava od 1114 riječi, u kojoj tvrde da kraljica nema nikakvih prava nad riječi ‘kraljevski’ u zemljama izvan Velike Britanije, kao i da ih ni vlada ne može zaustaviti da koriste tu riječ kada su u inozemstvu. Tom Bower smatra kako par, posebice vojvotkinja od Sussexa, želi komercijalizirati kraljevsku obitelj, a da princ Harry radi sve po naredbama svoje supruge. Ona sama, prema njegovom mišljenju, nema apsolutno nikakav status.

‘Da nije postala dijelom kraljevske obitelji, ne bi nikada mogla osnovati dobrotvornu organizaciju, ne bi mogla raditi na marketingu i sve ostalo… Pokušavaju zaraditi novac od kraljevske obitelji. Ne vrti se sve oko Meghan, Harryja i Archija i što je najbolje za njih, nego što je najbolje za kraljicu. Oni imaju sebični pristup svemu’.

error: Content is protected !!