Michelle Obama upozorila Baracka da će naći drugog muškarca

Bivša američka prva dama Michelle Obama u razgovoru za strane medije prisjetila se prvih godina provedenih u vezi s bivšim američkim predsjednikom, 58-godišnjim Barackom Obamom. Kako kaže, prije nego što je krenula putovati, Baracka je upozorila da ‘mu je bolje da se navikne na telefon’. Naime, tri godine mlađoj Michelle smetalo je što je Barack tada više volio s njom komunicirati putem pisma, nego ju zvati preko telefona.

‘Rekla sam mu: ako neću razgovarati s tobom, možda ću morati naći drugog muškarca koji će me slušati. Malo sam se našalila. I tako je Barack postao čovjek koji voli razgovarati preko telefona’, ispričala je Michelle. Inače, bivša prva dama nedavno je objavila i svoju autobiografiju u kojoj je otvoreno progovorila i o teškim fazama koje je sa suprugom prebrodila u zajedničkih 27 godina braka. Priznala je i da su zajedno išli kod bračnog savjetnika, kako bi očuvali snagu svog braka.

‘Mladi parovi misle da sve što vide među nama je ljubav i kako ja izgledam zaljubljeno dok gledam Barackove govore.  Iz moje perspektive, mi ne možemo biti uzori ako nećemo ljudima govoriti istinu o životu i međusobnim odnosima. Brak je zajednički rad. Brak je težak’, otkrila je Michelle. U nedavnom intervjuu priznala je i da je jednom prilikom Baracku rekla kako njih dvoje nemaju ništa zajedničko, no to je bilo davno prije nego što su postali jedan od najmoćnijih parova svijetu i roditelji dviju kćeri – 21-godišnje Malie i tri godine mlađe Natashe.

error: Content is protected !!