Mladića iz Konjica premlatili i pregazili vozilom

Policija traga za Admirom C. iz Sarajeva i još tri nepoznata muškarca koji su osumnjičeni da su brutalno pretukli Dženana Oputu (25) iz Konjica i  potom ga pregazili automobilom.

Sve se dogodilo u noći između subote i nedjelje u sarajevskoj općini  Ilidža, a napadači su pobjegli prije dolaska policije. Ozlijeđenom Oputi na licu mjesta liječničku pomoć ukazali su liječnici Službe hitne pomoći, a potom je zbog težine ozljeda prevezen u Klinički centar univerziteta u Sarajevu. Zadržan je na Klinici za torakalnu kirurgiju na daljem liječenju. Saznajemo da je zadobio vrlo teške ozljede, ali one nisu opasne po život.

U MUP-u Sarajevske županije, navodeći inicijale, kazali su da im je ovaj slučaj prijavljen u nedjelju oko 02.40 sati.

– Nakon izlaska ekipa na teren zatekli smo ozlijeđenog Dž. O. koji je ispričao da su ga napali i pretukli C. A. iz Sarajeva i još tri nepoznate osobe. Rekao je da su ga oni osim toga pregazili automobilo Audi. Obavljen je očevid i izuzeti svi tragovi, a pokrenuta je istraga na rasvjetljavanju ovog kaznenog djela, kao i na pronalasku C. A. i identifikaciji i pronalasku ostalih sudionika. Motiv i druge okolnosti ovog napada još se istražuju, rekli su u sarajevskoj policiji ne navodeći više detalja.

Prema nepotvrđenim informacijama Oputa se poznaje sa Admirom C. i navodno je motiv sukoba neka svađa. Izvor blizak istrazi je kazao da je Oputa policajcima dao konfuznu izjavu zbog čega je ovaj cijeli slučaj dosta sumnjiv.

– Rekao je da su ga u naselju Ilidža presrela i napala tri njemu nepoznata mladića, a zatim je dodao da ih je bilo četiri. Kazao je da je u napadu sudjelovao mladić kojeg zna po imenu Admir C. Trenutno ne znamo točno što se i zašto dogodilo i ne možemo da iznosimo više detalja, kazao je izvor blizak istrazi.

Dodao je da bi policija uskoro ovaj slučaj mogla da riješi, jer ima opis napadača i određene informacije koje će ih dovesti do njih. Jučer do poslijepodnevnih sati nije bilo privedenih.

Slični napadi događali se i ranije

Slični napadi u Sarajevu, ali i širom BiH događali su se i ranijih godina. U listopadu 2015. godine poginuo je Brano Milidrag nakon što ga je napao i namjerno vozilom tri puta pregazio Bojan Žugić u sarajevskom naselju Centar. Ovom incidentu prethodila je svađa između Milidraga i Žugića. U srpnju prošle godine Janko Stijepić (69) iz Prijedora nakon kraće svađe Golfom je namjerno udario i pregazio motociklista i sugrađanina Sandija Trivića (25). Stijepić je u vrijeme napada bio pijan. Posvađali su se zbog  prvenstva prolaza u prometu.

error: Content is protected !!