MOSTAR: U Fejićevoj mrtva pronađen Marko Sejdić, uočena ozljeda na glavi

Tijelo Marka Sejdića primijetili su stanari u Fejićevoj ulici. Vanjskim pregledom tijela nisu pronađeni tragovi nasilja pa je izdan nalog za obdukciju kako bi se utvrdio točan uzrok smrti

Pripadnici Sektora krim policije MUP-a Hercegovačko-neretvanske županije i dežurna županijska tužiteljica izvršili su očevid jučer ujutro u Fejićevoj ulici u Mostaru nakon što su prolaznici u pasažu pronašli tijelo muškarca.

Policijska uprava Mostar prijavu je dobila oko 05.45 sati nakon čega je na mjesto događaja odmah upućena policijska ophodnja i ekipa Hitne pomoći. Nažalost, liječnik je mogao samo konstatirati smrt osobe. Lice mjesta je osigurano do dolaska očevidne ekipe. Nakon završenog očevida i identifikacije, tijelo je prevezeno u mrtvačnicu Sutina gdje će se po nalogu županijske tužiteljice obaviti obdukcija tijela kako bi se utvrdio točan uzrok smrti.

Utvrđeno je da se radi o Marku Sejdiću sin Hamdije, 21-godišnjaku rođenom u Splitu (Republika Hrvatska) nastanjen na području Mostara. Tijelo je identificirao njegov otac.

Županijska tužiteljica Sabina Beganović potvrdila je za Dnevni list da je izdan nalog za obdukciju tijela kako bi se sa sigurnošću utvrdio uzrok smrti.

– Vanjskim pregledom nisu uočene ozljede koje bi mogle uzrokovati smrt osobe, pa je iz toga razloga naložena obdukcija koja će se obaviti u subotu u jutarnjim satima i nakon koje bi trebali znati više, izjavila je tužiteljica Beganović.

Na licu mjesta doznali smo kako je uočena jedna ozljeda na čelu, a koja je mogla nastati od pada na betonsku podlogu.

Stanari su izjavili policiji kako tijekom noći nisu uočili ništa sumnjivo niti su nešto čuli.

Tijekom subote je izvršena obdukcija tijela Marka Sejdića (1997.), pri čemu je utvrđeno da je smrt nastupila uslijed srčanog udara. 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!