MOSTAR: Visoko kvalitetna usluga i educirano osoblje koje će nadmašiti sva očekivanja (FOTO)

Brendirana tvrtka Duga – tehna d.o.o sa sjedištem u Čitluku, vodeći proizvođač u sferi boja, lakova i fasada, u subotu je u Mostaru otvorila poslovnu jedinicu, koja je od sada dostupna na adresi Kralja Tvrtka 12.

Brend Duga-tehna je jedinstven po stalnom usavršavanju svojih proizvoda i osluškivanju potreba svojih kupaca, nova trgovina u Mostaru je nastala kao rezultat dugogodišnjeg iskustva. U novoj poslovnoj jedinici Duga – tehne u Mostaru sve kupce i posjetitelje očekuje odlična usluga i visoko tehničko educirano prodajno osoblje, koje će nadmašiti očekivanja i najzahtjevnijih kupaca.

U sklopu ove visokoopremljene trgovine, svi kupci će moći koristiti  uslugu tehničko – dizajnerskog savjetovališta, što je svakako iskorak jedne trgovine ovog tipa.

Jedinstvena poslovnica

Davorin Dodig, direktor tvrtke je u izjavi za medije kazao kako se poslovna jedinica u Mostaru razlikuje od ostalih te kako je jedinstvena radi savjetodavno – dizajnerskog centra.

”Otvaramo novu jedinicu koja se razlikuje i od svih ovakvih jedinica u Bosni i Hercegovini, a usudio bih se reći i u ovom dijelu Europe. U ovoj jedinici so osposobili savjetodavno – dizajnerski centar gdje ćemo našim korisnicima imati priliku pružiti podršku i posavjetovati ih stručno kako da nabolje dobiju željeni efekt”, kazao je Dodig, dodajući kako će buduće jedinice, koje planiraju otvoriti diljem naše zemlje, izgledati poput ove u gradu na Neretvi.

Direktor Duga – tehne  je ovom prilikom pohvalio osoblje koje je u sao 41 dan uspjelo od nule doći do suvremene poslovnice.

Također, istaknuo je kako je ovoj tvrtki ukazano povjerenje samim dolaskom građana na svečano otvorenje, kao i predstavnika vlasti naše županije.

Goran Miloš voditelj maloprodajnog odjela Duga – tehne je istaknuo kako tvrtka nudi preko sedam tisuća artikala na raspolaganju.

”Smatramo se pionirima, volimo biti originalni u čemu i uspijevamo, nikada nismo bili ničija kopija. Želimo kupcima pružiti potpunu uslugu, pravi savjet, a da na koncu da imamo zadovoljnog klijenta, ali i da i mi buemo zadovoljni”, rekao je Miloš.

Uz izbor kvalitetnih proizvoda koji će zadovoljiti sve potrebe klijenata u ovom malom  carstvu boja, kupci će imati prilike posjetiti i showroom sa uzorcima dekoracija, što je još jedna od novina.

Riječ premijera Hercega

Svečanom otvorenju je nazočio i Nevenko Herceg, premijer Vlade Hercegovačko – neretvanske županije.

”Raduje nas činjenica da možemo nazočiti svečanom otvaranju nove poslovnice renomirane tvrtke koja na našem području zapošljava mladi kadar, što je za svaku pohvalu. Koliko sam upoznat, ovo je 8. poslovnica, a prva takva u Mostaru u koju je uloženo oko milijun i pol maraka, a gdje će biti uposleno novih pet djelatnika. Želim čestitati direktoru Dodigu na ovom uspjehu i svim njegovim poslovnim uspjesima, jer upravo je on primjer kako graditi poslovno okruženje na ovom području, a ne van granica BiH. Bitno je spomenuti Dodigov uspjeh s poslovnim partnerima iz Italije, ali kroz investiranje u svoj kraj. Definitivno vrijedi promovirati ovu vrstu ulaganja i ovim putem pozivam sve da ulažu u svoj kraj, a Vlada nastoji poduzeti mjere kako bi se stvorilo bolje poslovno ozračje”, poručio je premijer Herceg.

Akcijske cijene bogate ponude

Povodom otvaranja nove poslovnice Duga tehna je za sve svoje kupce pripremila akcijske cijene cijelog asortimana, a prvih 100 kupaca očekuje i posebno iznenađenje.

”Pozivamo Vas da posjetite ovu maloprodaju na 200 metara četvornih moderno opremljene  površine, koja nudi bogat  asortiman od kojeg  izdvajamo proizvode najpoznatijih brendova iz ove branše: Duga – tehna, San Marco, Eurobeton,  TKK, Kubala, Mitol, Penneli Tigre, Knauf, Baumit, Torgler, Lacuna, Black and Decker, Topex, EPS Laštro, Austrotherm, Isover i mnogi drugi”, poručili su iz Duga – tehne.

O tvrtki Duga – tehna

Kompanija Duga-tehna d.o.o osnovana je davne 1990.godine, te je iz tadašnje malene trgovine boja i lakova izrasla u renomiranog proizvođača boja, lakova i fasada.

Uz partnerstvo sa vodećim talijanskim proizvođačem boja San Marco, kao i stručnu suradnju 1999. godine počeli su s vlastitom proizvodnjom lakova za drvo i metal, no već nekoliko godina kasnije je usvojena i proizvodnja fasadnih žbuka po licenci San Marco.

Tijekom godina su konstantno širili proizvodni asortiman za završne radove u građevinarstvu, široku potrošnju, profesionalce i industriju.

Oduvijek pružaju kvalitetna, trajna i sigurna rješenja za zadovoljenje potreba kupaca.

2007.godine je pokrenuta zajednička investicija sa San Marcom, te su izgradili modernu tvornicu boja i lakova. Proizvodi iz njihove tvornice se izvoze i distribuiraju u preko 60 zemalja diljem EU i svijeta.

Piše: Sanda Peco, [email protected]

error: Content is protected !!