Mostarke nudile seksualne usluge

Pripadnici Policijske uprave Banjaluka ispitali su juče T. J. i N. B. zbog sumnje da su se bavile prostitucijom u Banjaluci, potvrđeno je za Srpskainfo.

Portparol PU Banjaluka Danijela Mučibabić je rekla da je operativnim radom policija došla do saznanja da T. J. i N. B. od veljače ove godine na području Banjaluke pružaju seksualne usluge za novac.

– O svemu je obaviješten dežurni tužilac OJT Banjaluka koji je rekao da se protiv osumnjičenih dostavi izvještaj – dodala je Mučibabićeva.

Djevojke koje su uhapšene zbog bavljenja prostitucijom su iz Mostara, a najstarijim zanatom u Banjaluci su se bavile tako što su svoje usluge nudile preko interneta, saznaje Srpskainfo.

Izvor blizak istrazi je pojasnio da su one još u veljači ove godine došle u Banjaluku, te su pružale seksualne usluge u zamjenu za novac.

– Svoje usluge su nudile na internetu, te je policija došla do ovih informacija i pokrenula istragu. Što je na kraju dovelo i do privođenja i ispitivanja osumnjičenih – rekao je izvor Srpskainfo.

2 thoughts on “Mostarke nudile seksualne usluge

  • prosinac 9, 2019 at 8:46 am
    Permalink

    Nista cudno. Mostarku si uvijek mogao imati za veceru.

    Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!