Mostarski ‘Zimski grad’ ove godine ide do ‘Musale’

Pripreme za zimski grad “Winterville” u Mostaru u punom su jeku. Kako se najavljuje, drugi put zaredom mostarski ‘Zimski grad’ biti će smješten na popularnoj ‘Šetnici’, a kako najavljuje gradonačelnik Mostara istovremeno će biti ‘produžen’ sve do Trga Musala.

Bolji program

Kako je najavio gradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić, uskoro bi trebao biti završen program manifestacije, a još uvijek se pregovara sa izvođačima koji bi Mostarce trebali zabavljati u novogodišnjoj noći. 
-Projekt je daleko veći i bolji nego prethodne godine. Imat ćemo više kućica, klizalište, sve će se proširiti do Musale. Mislim da će i građani biti zadovoljni projektom i programom – najavio je gradonačelnik Ljubo Bešlić za Pogled.ba.
Također Bešlić je rekao kako je Grad Mostar zatražio dodatna sredstva od Vlade Federacije, te kako i od toga odgovora ovisi mnogo toga. 

Sve ovisi o novcu

– Naravno, sve ovisi o tome koliko ćemo novca imati na raspolaganju. Ako je Sarajevo moglo dobiti sredstva za organiziranje dočeka na otvorenom, onda ne vidim zašto ne bi mogao i Mostar. Još uvijek pregovaramo sa izvođačima i isključivo od financija ovisi koga ćemo dovesti. Očekujemo da ćemo uskoro riješiti i to pitanje – poručio je je Bešlić.
Što se samog ‘otvorenog’ dočeka nove godine tiče  taj događaj bi, kao i prošle godine, trebao biti organiziran na prostoru uz Gimnaziju na Španjolskom trgu te očekuje kako će novogodišnja fešta biti znatno veća nego je to bio slučaj prethodne godine.

4 thoughts on “Mostarski ‘Zimski grad’ ove godine ide do ‘Musale’

  • studeni 10, 2019 at 1:18 am
   Permalink

   Za sta bravo..? Jel sto nema izbora vec 12 godina..cirkus ce proci kroz grad ali nikada srece vise tamo.

   Reply
 • studeni 8, 2019 at 12:07 am
  Permalink

  FASISTICKI grad a nekada Slobodarski Srpski Mostar koji je bio simbol Jugoslavije kao jedan od najljepsih gradova.Smrt FASIZMU.
  SRBI nekada vecinski narod a sada 4% GENOCID.1914-1941-1991.

  Reply
  • studeni 8, 2019 at 6:58 am
   Permalink

   Naj bolje da taj zimski cirkus zapnete na stari most

   Reply

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!