MUSA: Imamo problem s već formiranim ekipama

U zadnjih pola sata morali smo probati igrače koji su nam došli iz Afrike, Južne Amerike. Sigurno je da ćemo biti puno pametniji nakon ove utakmice, ocijenio je mostarski stručnjak

Mostarski strateg Slaven Musa trenutno baš i ne uživa u Čeliku, koji se ove sezone bori za ostanak, a situaciju bi, organizacijski i rezultatski trebali popraviti turski investitori. Pred sobom ima obiman posao sastavljanja momčadi koja je poražena u prva dva test meča u Antaliji.

Nakon što pali u duelu s rumunjskim Voluntarijem (1:2), Zeničane je u Antaliji srušio i njemački niželigaš Wattenscheid, koji je bio bolji s 3:0.

– Nikom nije ugodno kada izgubi 3:0. Boli nas to, izjavio je Musa za Sportsport.ba nakon poraza od Nijemaca pa pojasnio.

– Utakmicu možemo podijeliti na dva dijela. Do 60. minute, kada su igrali igrači koji bi trebali dobiti više minuta u proljetnom dijelu, definitivno smo vidjeli da imamo problem kada naiđemo na formirane ekipe, koje su trkački i na višem na višem nivou. A u zadnjih pola sata morali smo probati igrače koji su nam došli iz Afrike, Južne Amerike. Sigurno je da ćemo biti puno pametniji nakon ove utakmice, dodao je.

Čelik oprobava igrače iz Paname, Gvineje, Nigerije, a zasad ne djeluje kao da među ima pojačanja…

– To su dosta mladi igrači koji imaju određenu kvalitetu, ali Čelik treba iskusne momke koji poznaju našu ligu. U ovom trenutku nam oni i ne mogu puno pomoći, ocijenio je Musa. S. N.

error: Content is protected !!