NA PODU OSTAO PIŠTOLJ Muškarac i žena pronađeni mrtvi

Pored muškarca, prema preliminarnim informacijama, navodno je pronađen pištolj kojim je zločin počinjen te najmanje dvije čahure koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje

SARAJEVO – Istražitelji MUP-a Sarajevske županije sklapaju kockice zločina koji je u jutarnjim satima otkriven u hotelu “Alem” na Vracama gdje su pronađena mrtva tijela muškarca i žene.

Navodno su pronađeni mrtvi pored šanka u donjem dijelu hotela. Informaciju Operativnom centru MUP-a dojavile su kolege iz Federalne uprave policije, a odmah su na lice mjesta upućeni istražitelji.

Pored muškarca, prema preliminarnim informacijama, navodno je pronađen pištolj kojim je zločin počinjen te najmanje dvije čahure koje su izuzete i bit će poslane na vještačenje.

Istražitelji su radili identifikaciji muškarca i žene te se utvrđivalo jesu li bili gosti hotela ili se radi o zaposlenima.

Slučaj je otkriven kada su pripadnici FUP-a krenuli na doručak u obližnji restoran, a na putu ih je presrela spremačica iz hotela koja im je rekla da u hotelu ima mrtvih te da se radi o ubojstvu, nakon čega su pozvali pripadnike MUP-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!