Nakon glasina o varanju, zaručnik J.Lo pretučen

Bivša zvijezda bejzbola, Alex Rodriguez, svega nekoliko dana nakon što je zaprosio svoju dragu, latino divu Jennifer Lopez, optužen je za nevjeru o kojoj su se raspisali svi svjetski mediji, što je vidno utjecalo na raspoloženje para koji se vraćao s odmora.  

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez | Author:

Naime, Alex i Jennifer snimljeni su u zračnoj luci u Miamiju u poprilično utučenom izdanju, a 43-godišnjak se pojavio s golemom natečenom modricom ispod oka. Iako nije poznato kako ju je zaradio, brojni obožavatelji pretpostavljaju da ona ima veze s preljubom o kojem se već neko vrijeme priča. Naime, bivši Alexov suigrač, Jose Canseco, izjavio je da je Rodriguez prevario pjevačicu s njegovom bivšom suprugom Jessicom Canseco. ‘Jadna Jennifer, nema pojma tko Alex zapravo je. Alex prestani biti govno i prestani varati Jennifer. Bio sam Jessicom prije nekoliko mjeseci kada ju je Alex zvao na mobitel. Voljan sam se podvrgnuti poligrafu kako bi dokazao da ne lažem’, napisao je Jose na Twitteru. 

Podsjetimo, Jose i Jessica razveli su se još 1999.godine nakon svega tri godine braka, a nekoliko godina kasnije, Jose je optužio Alexa da ima aferu s njegovom bivšom suprugom. S druge strane, prije nekoliko dana na Bahamima, Alex je zaprosio J.Lo s prstenom vrijednim 700.000 funti.  

Jennifer Lopez i Alex Rodriguez | Author:
error: Content is protected !!