Napokon obznanili da znaju spol djeteta

Australska manekenka Miranda Kerr i njezin 29-godišnji suprug Evan Spiegel znaju spol svog drugog djeteta, piše Daily Mail. No, čini se kako je ovaj par ipak odlučio da još uvijek ne želi ništa otkriti javnosti. Lijepa 36-godišnjakinja je rekla da trudnoća protječe u najboljem redu.

View this post on Instagram

✨ My L❤️VE ✨

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Mirandi je ovo treće dijete. S glumcem, 42-godišnjim Orlandom Bloomom iz prvog braka, ima osmogodišnjeg sina Flynna, a sa sadašnjim suprugom, inače poduzetnikom Evanom, ima jednogodišnjeg sina Harta. Naime, jednom prilikom, Miranda je rekla kako je njezin stariji sin oduvijek htio mlađeg brata i da mu je to bila velika želja, koja mu se na kraju i ostvarila. Kada je saznao za to, bio je presretan, a sada ga stalno gnjavi, igra se s njim i pruža mu bratsku ljubav.

View this post on Instagram

🍋🤰🏻🌸

A post shared by Miranda (@mirandakerr) on

Obožavatelji su uvjereni da će se osmogodišnji Flynn jednako posvetiti i drugom bratu ili sestrici s obzirom na to da je bio podjednako sretan kada je saznao za prvog brata. Podsjetimo, Miranda je od 2010. bila tri godine u braku s Orlandom, te iz tog braka ima sina Flynna. Australka Miranda i njezin sadašnji suprug upoznali su se 2014., a samo godinu dana kasnije javnosti su obznanili svoju vezu. Nakon dvije godine veze, svoj ljubav su odlučili okruniti brakom u Los Angelesu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!