NESREĆE S TRAKTORIMA: Smrtno stradale petogodišnja djevojčica i njena baka, poginuo i 18-godišnji mladić

U utorak poslijepodne u mjestu Glog u općini Slivno na području Opuzena dogodila se teška nesreća u kojoj je smrtno stradao 18-godišnjak iz Podgradine, piše Metković news.

Prema informacijama okupljenih mještana, nesreća se dogodila dok je 18-godišnjak radio na zemlji. Vozio je traktor i upao u kanal, a traktor ga je prignječio i mladić je od zadobivenih ozljeda na mjestu preminuo.

Na mjesto nesreće stigli su policajci, vatrogasci i hitna pomoć. Prizor je bilo toliko potresen da su djelatnici hitnih službi bili u teškom šoku, a neki su čak i zaplakali.

Nažalost, nešto kasnije u Istri se dogodila još jedna teška nesreća sa smrtnom posljedicom, prenosi jutarnji.hr

Oko 20 sati u selu Bičići nedaleko Barbana poginule su jedna djevojčica (5) i starija ženska osoba, odnosno njezina baka u prevrtanju traktora. Strašna nesreća dogodila se oko 20 sati na šumskom putu između sela Bičići i Kuftići, a prema neslužbenim informacijama traktorom je upravljao suprug preminule žene.

Traktor se kretao nizbrdicom kada je upao u lokvu, djevojčica i starija žena pale su s njega te ih je tada poklopila traktorska prikolica. Očevid je u tijeku, javljaju hrvatski mediji.

FOTO: metkovic-news.com

error: Content is protected !!