Nicki Minaj se povlači sa scene

Američka pjevačica i reperica, 36-godišnja Nicki Minaj, na svom Twitter profilu objavila je da se povlači sa scene kako bi imala svoju obitelj. Obožavateljima je poručila da će uvijek biti tu za njih, a u idućoj objavi dodala je i da će nastaviti komunicirati s njima. Zatim su uslijedili brojni komentari shrvanih obožavatelja, koji su ostali potpuno zatečeni najnovijom odlukom kontroverzne glazbenice.

View this post on Instagram

💋

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on

Nicki je nedavno zaintrigirala mnogobrojne obožavatelje najnovijom pjesmom u kojoj, ako je suditi prema komentarima na društvenim mrežama, otkriva da je trudna i zaručena za 41-godišnjeg glazbenog menadžera i producenta Kennetha ‘Zoo’ Pettyja. U pjesmi koju je otpjevala s glazbenikom Chanceom the Rapperom, Nickini obožavatelji tvrde kako je dio u kojemu reperica govori da je ‘on njezin Clyde, a uskoro će pred oltar jer će postati mama’, zapravo javna potvrda njezine trudnoće i zaruka. Također, prije nekoliko tjedana, pjevačica je putem Twittera podijelila s obožavateljima da više ne konzumira alkohol, što je već tada izazvalo sumnje u moguću trudnoću.

Inače, Nicki i pet godina stariji menadžer, svoju su vezu potvrdili krajem prošle godine, a u fokusu javnosti tada se našla Kennethova problematična prošlost. Naime, još 1995. godine osuđen je za pokušaj silovanja 16-godišnje djevojke, zbog čega je dobio kaznu zatvora u trajanju od 18 do 54 mjeseci. Zatim je 2002. godine priznao krivnju za ubojstvo bez predumišljaja, zbog čega je proveo punih sedam godina u zatvoru.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!