‘Nikad višu stabljiku nismo pronašli’

Policajci Policijske postaje Travnik u utorak su imali prilično nesvakidašnji “ulov”. Naime, oni su u mjestu Putićevo, na području općine Travnik, zaplijenili četiri stabljike indijske konoplje, koje su dosezale visinu od čak tri metra i 10 centimetara.

– Nikad više stabljike indijske konoplje nismo pronašli, kazali su iz policije.

Policajci iz Travnika su oko 11 sati u Putićevu kontrolirali i pregledali automobil Škoda Fabia, kojim je upravljao Taib A. (29), dok je na mjestu suvozača bio Seđad K. (24), obojica iz Travnika. Prema informacijama iz MUP-a, kod suvozača je pronađena određena količina marihuane.

– Tijekom kriminalističke obrade, on je izjavio da ima zasađene četiri stabljike indijske konoplje u mjestu Fazlići, općina Travnik, navodi se u priopćenju MUP-a.

Policajci su pronašli i izuzeli stabljike čija visina je dostizala čak tri metra i 10 centimetara, što predstavlja jednu od najviših do sada pronađenih. U suradnji sa nadležnim Županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenog se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje u vezi sa krivičnim djelom neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!