Nikki Haley poriče glasine o vezi s Trumpom

Američka veleposlanica u UN-u Nikki Haley nazvala je “gnjusnima” i “veoma agresivnima” glasine o vezi s američkim predsjednikom Donaldom Trumpom.

Glasine su potekle od autora sporne knjige o Donaldu Trumpu “Vatra i bijes”, Michaela Wolffa. Nikki Haley je za portal Politico rekla da te glasine nemaju “baš nikakve veze s istinom”.

“To je veoma agresivno i gnjusno”, dodala je, osvrnuvši se i na Wolffove navode da je puno vremena provela nasamo s Trumpom u predsjedničkom zrakoplovu Air Force One i u Ovalnom uredu. “U Air Force One sam ušla samo jednom i tada je ondje bilo više ljudi”, rekla je bivša guvernerka Južne Karoline, prenosi Hina.

Tvrdi da je žrtva spolne diskriminacije od strane “manje skupine muškaraca” koji se osjećaju loše zbog ženskog uspjeha. “Većina muškaraca poštuje žene, ali ima manja skupina muškaraca koji osjećaju stanovitu nelagodu ako jednostavno radite svoj posao, ako se trudite, ako ga obavljate dobro i to vam donosi zadovoljstvo. Misle da vas tada moraju poniziti”, rekla je Haley. “Veoma se dobro slažemo i suglasna sam gotovo sa svime što radi”, dodala je, govoreći o predsjedniku Donaldu Trumpu.

error: Content is protected !!