NOVI SKANDAL: Brutalno pretučen svećenik iz afere sa fatalnom Saškom!

Derventa bruji o novom skandalu u glavnoj ulozi sa pohotnim svećenikom Ivanom K., nesuđenim ljubavnikom fatalne Saške Kovačević. Svećenikov kum je s njim ”pomeo patos” u jednome objektu i navodno poslao svećenika u bolnicu na ”krpanje” povreda.

Bosanska Posavina bruji o novom skandalu u glavnoj ulozi sa pohotnim svećenikom Ivanom K. koji je ostao upamćen po sramotnoj seks aferi sa fatalnom Saškom Kovačević iz kolovoza prošle godine. Kako je za Dnevni list potvrdilo nekoliko izvora s područja Dervente, tamošnji je kapelan nedavno brutalno pretučen. I to ni manje ni više nego od svoga kuma.

Sramota

Kako otkriva naš izvor, jedno ugodno druženje dvojice dugogodišnjih prijatelja mučno je prekinuto nakon što je svećenik Ivan. K, ničim izazvan i neobjašnjivo izvrijeđao kumovo dijete, koje je iz mješovitoga braka i nazivao ga pogrdnim nadimkom. Kumov fitilj se potpalio i nesretni se svećenik našao na podu i s njim je na jeziv način pometen patos.

Ivan K.

”Cipelarenje” je bilo strašno i, kako doznajemo  svećenik Ivo je završio u jednoj bolnici na krpanju ozljeda. Nismo uspjeli doznati više pojedinosti o ovoj sramoti, kao niti je li možda alkohol zamutio svećenikovu pamet. U svakome slučaju nedopustivo je i primitivno vrijeđati bilo čije dijete. S ovim skandalom je navodno upoznata i Vrhbosanska nadbiskupija, pa ostaje vidjeti što će ovoga puta poduzeti kardinal Vinko Puljić.

Župna crkva u Derventi

Nakon seks afere s fatalanom Saškom i kršenja celibata Ivan K. nije odstranjen iz Katoličke crkve, dapače, premiješten je u derventsku župu sv. Jure.

Afera i suđenje

Podsjećamo, bizarni skandal u Modriči gdje je tada stolovao svećenik Ivo otkriven je lani u okviru akcije “Steroid”. 

Fatalna ga je crnka Saška Kovačević zavodila i navela na seks, kasnije se ispostavilo sa drugom ženskom osobom, a ona je samo tu seansu snimala i kasnije pohotnoga svećenika ucjenjivala snimkama seksa za oko 250 tisuća maraka.

Svećenik koji je danas župnik u Derventi u to je doba bio na službi u Gradačcu. Sašku je navodno upoznao dok je još bila maloljetna. Ona je od njega ubrzo počela posuđivati novac i predlagala mu ljubavnu vezu. Kada je navršila 20 godina, izjavila mu je ljubav i rekla da s njim želi stupiti u intimne odnose. On se ispočetka opirao, ali na kraju su ipak završili u spavaćoj sobi župne kuće, a Saška mu je stavila fantomku na glavu.

Saška Kovačević

Župnik koji je zbog nje prekršio celibat tek je poslije saznao da žena s kojom je spavao nije bila Saška, nego druga djevojka, dok je Saška sve snimala kako bi ga mogla ucjenjivati. Saška se potom nagodila s tužiteljstvom. Osuđena je na godinu dana zatvora, a sad je svjedok u postupku protiv suokrivljenih, njezina dečka Aleksandra Vasiljevića i Mile Joksimovića.

U prošlom tjednu se na sudu prvi put pojavio i svećenik, koji je ucjenjivačima platio milijun kuna da snimke seksa ne procure u javnost, a kada više nije mogao plaćati, slučaj je prijavio policiji.
Svećenik Ivan K. rođen je u Boku u Posavini, a za svećenika je zaređen u sarajevskoj prvostolnici na Petrovo 2004. godine. U kolovozu 2004. imenovan je župnim vikarom u Prozoru gdje ostaje dvije godine, nakon čega preuzima župu Haljinići kod Kaknja, a sljedeće godine u kolovozu imenovan je župnikom župe Rođenja BDM u Modriči, gdje su i korijeni nevolja u koje se uvalio.

error: Content is protected !!