Održana završna smotra Sveučilišta u Mostaru (FOTO)

Tradicionalna smotra Sveučilišta u Mostaru održana je u utorak na Građevinskom fakultetu s ciljem upoznavanja maturanata s fakultetima i studijskim programima koje mogu studirati na SUM-u.

Prorektor za znanost i razvoj Sveučilišta u Mostaru prof. dr. sc. Ivo Čolak istaknuo je kako se i na ovaj tradicionalan način održavanja smotre želi pomoći maturantima u odbiru studija koji žele upisati.

–  U ovoj lepezi od deset fakulteta i jedne akademije nadam se da ćete naći nešto za sebe i da ćemo vas vidjeti na jesen na Sveučilištu – poručio je maturantima prorektor dr. Čolak.

 Predsjednik Studentskog zbora SUM-a Marijan Tustonja naglasio je kako Studentski zbor, kao vrhovno tijelo studenata, nastoji kroz izvannastavne aktivnosti, na neki način, odvojiti studente od svakidašnjih nastavnih aktivnost kroz kulturne, edukativne, sportske i mnoge druge događaje.

 Na smotri su se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstavili: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva, računarstva i elektrotehnike, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!