Omiljena dječja zvijezda objavila golu fotografiju

Glumica koja je nekoć bila jedna od najvećih dječjih filmskih zvijezda, Lindsay Lohan, slavi danas 33. rođendan pa je svoje pratitelje i obožavatelje počastila selfie fotografijom na kojoj je pozirala potpuno gola. Bivšeg dječjeg modela koji je postao zvijezda velikih ekrana prije gotovo tri desetljeća, i čiji sjaj su prigušili problemi s alkoholom i drogom kojima je bila sklona, na fotografiji vidimo golu na krevetu hotelske sobe koja ima navučene zavjese, prekriženih nogu, a jedini modni dodaci su joj veliki dijamantni prsten i tri zlatne narukvice.

View this post on Instagram

🎀 🎂

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Daily Mail piše kako s provokativne fotografije nije jasno nalazi li se glumica još na grčkom otoku Mykonos, gdje vodi vlastiti klub koji je otvorila prošle godine. U njemu snima i MTV-ev reality show koji će imati premijeru u siječnju 2020, a prikazivat će glumičine zgode i nezgode koje doživljava kao vlasnica kluba. Prije dva tjedna pojavila su se u medijima šuškanja kako se klub zatvorio, na što je glumica izjavila kako ‘jednostavno seli klub na drugu lokaciju’. Zanimljivo, to je drugi klub u njenom vlasništvu, prvi je kupila u Ateni 2016. godine.

View this post on Instagram

🎧

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan) on

Podsjetimo, osim u poduzetničkim vodama, Lindsay u posljednjih 15 godina pliva i u glazbenim vodama, a filmove rijetko snima. Izdala je svoj prvi album 2004., a drugi 2005. godine. Najavila je izdavanje i trećeg albuma 2007. godine, ali taj još nije ugledao svjetlo dana. Prije mjesec dana pohvalila se pratiteljima na društvenim mrežama kako ‘radi naporno’ u studiju i kako će uskoro napokon izdati svoj treći glazbeni uradak.  

error: Content is protected !!