Opasni psi čuvali drogu

Pripadnici Uprave policije MUP-a Srednjobosanske županije su tijekom noći s četvrtka na petak kontinuiranim aktivnostima uspješno realizirali tri akcije u okviru borbe protiv kaznenih djela iz oblasti zlouporabe opojnih droga, priopćeno je iz MUP-a Srednjobosanske županije.

U mjestu Turbe, općina Travnik, u četvrtak oko 15 sati policijski službenici Policijske postaje Travnik kontrolirali su M. M. rođen 1974. godine iz Travnika. Kod njega je pronađena određena količina kanabisa.

Istog dana, po naredbi Općinskog suda Travnik, pripadnici PU Travnik, pretresli su kuću i prateće objekte na adresi Obišenjak, općina Travnik, vlasništvo M. M., rođen 1978. godine.

– Prilikom pretresa pronađeno je oko 30 PVC omota sa sadržajem materije za koje se sumnja da je opojna droga kanabis, kao i 25 PVC omota sa sadržajem materije za koje se sumnja da je opojna droga speed, digitalna vaga za precizno mjerenje, te pištoljska municija različitih kalibara. U dvorištu su zatečena tri krvoločna psa u čijoj blizini su pronađeni navedeni predmeti. Osumnjičeni je lišen slobode, a svi pronađeni predmeti su oduzeti, priopćeno je iz MUP-a.

Također, istog dana oko 21.25 sati u mjestu Ovnak, općina Travnik, policija je kontrolirala vozilo Bora, registarskih oznaka J39-M-738. Tom prilikom, kod S. K. rođen 1986. godine i B. H. rođen 1989. godine, obojica iz Travnika, pronađena je određena količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kanabis.

– U suradnji sa nadležnim županijskim tužiteljstvom, protiv osumnjičenih se poduzimaju zakonom propisane mjere i radnje, naveli su iz policije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!