OPET UHIĆEN ‘VOZAČ MINISTRA’: Mjesecima proganjao i intimnim fotografijama ucjenjivao djevojku

Protiv Bojana Sladojevića (39) bit će podnesen izvještaj banjolučkom Okružnom javnom tužiteljstvu zbog osnova sumnje da je duže vrijeme proganjao ženu u Banja Luci, ucjenjivao je i oštetio njen automobil.

U policiji su potvrdili da se on sumnjiči za kaznena djela proganjanje, neovlašteno fotografiranje i oštećenje i oduzimanje tuđe stvari.

Prema saznanjima Srpskainfo, Sladojević je zaposlen kao vozač u Ministarstvu privrede i poduzetništva Republike Srpske.

Policijski službenici banjolučke Policijske uprave uhitili su Sladojevića zbog osnova sumnje da je počinio navedena kaznena djela, a nakon kriminalističke obrade pušten je na slobodu.

Sladojević je uhićen u utorak, a sumnjiči se da je od početka kolovoza 2019. godine do 10. veljače ove godine djevojci B. P. iz Banja Luke svakodnevno, putem mobilnog telefona i društvenih mreža, slao poruke kojima ju je ucjenjivao da će javno objaviti njene fotografije intimnog sadržaja, a sve kako bi ostvario kontakt sa njom, koji ona nije željela.

Iz policije je priopćeno, navodeći inicijale, da je Sladojević 20. siječnja ove godine u Banja Luci, na parking prostoru ispred zgrade gdje djevojka živi, oštetio njen automobil, čime joj je načinio materijalnu štetu u iznosu od 150 maraka.

Na osnovu naredbe Osnovnog suda Banja Luka obavljen je pretres stana i drugih prostorija, kao i putničkih automobila koje on koristi i tom prilikom oduzeti su predmeti koji mogu poslužiti kao dokazi u kaznenom postupku.

Riječ je o pet mobilnih telefona, pet SIM kartica, laptopu, dvije memorijske kartice, četiri DVD-a i eksterni punjač.

Sladojevića je policija kaznila i krajem siječnja ove godine, nakon što je napravio pravi haos u prometu.

On je upravljajući automobil ugrozio tri vozila koja su se kretala na putu,  zatim izašao iz svog automobila i vrijeđao druge sudionike u prometu i predstavio se kao službeni vozač ministra unutarnjih poslova i rekao da se ministar nalazi u njegovom vozilu, zbog čega ga treba propustiti.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

error: Content is protected !!